Om Karina Jensen

Jeg er 48 år og uddannet ergoterapeut fra Holstebroskolen i 1999.

Som ergoterapeut har jeg de seneste 17 år arbejdet på sygehus og i kommunen. Jeg har beskæftiget mig med både genoptræning af kirurgiske og medicinske patienter på sygehuset.

De sidste 11 år har jeg arbejdet med sagsbehandling af børnehjælpemidler og boligændringer.

I juni 2015 blev jeg uddannet senetensbehandler og S-formsinstruktør på Eilbygaard i Børkop.

Uddannelsen til senetensbehandler og S-formsinstruktør kræver at du er uddannet sygeplejerske, jordemoder, læge, fysioterapeut, kiropraktor eller ergoterapeut og består af 40 undervisningsdage fra 9-17.

Med baggrund i min ergoterapeutuddannelse tager jeg altid udgangspunkt i hele mennesket eller hele kroppen og de belastninger/begrænsninger/ressourcer, som det enkelte menneske indeholder.

Dit udgangspunkt ved behandlingsstart er som regel opstået pga smerter og/eller nedsat bevægelighed i bevægeapparatet. Mit focus vil være at finde årsagen til dine smerter mere end de symptomer, som du måtte komme med.

Jeg lytter, undersøger og behandlinger med afsæt i DIG og DINE problematikker og forhåbentlig finder vi en løsning, hvor behandling kombineret med råd/vejledning/træning kan afhjælpe dig, så kroppen igen kan bevæge sig uden smerter.

Jeg håber vi ses og vil glæde mig til at behandle dig!

Patientbehandling af Karina